Bel ons: 050 51 19 71
Toerisme

Toerisme

Gezegend met maar liefst 10 kilometer ononderbroken zandstrand is Knokke-Heist de gedroomde vakantieplek.
Of u nu wilt genieten van een strandwandeling, op zoek bent naar prachtige winkels of heerlijk wilt gaan zeilen of surfen Knokke Heist is enorm veelzijdig.

Shoppen in deze badplaats is puur genieten; zien en ontdekken, in en langs honderden winkels. En non-stop want ook op zon- en feestdagen zijn de winkels open. Neem alvast een kijkje in kledingzaak l'Esquina, deze exclusieve winkel is gelegen vlakbij het hotel in Heist. 

Niet enkel de zeedijk en badstad bieden aantrekkelijke ontspanningsmogelijkheden, heel de Zwinregio, in een straal van 20 kilometer rondom Knokke-Heist is een waar paradijs om er fantastische fiets- en wandelroutes te ontdekken midden het schilderachtige polderlandschap.

Intens sporten en ontspannen kan je in Knokke-Heist in één adem noemen. Je vindt er bahalve de ideale uitvalsbasis voor uiteenlopende watersporten, een gedroomde accomodatie voor golf, tennis, paardrijden, fietsen en zoveel meer. 

Ben je een echte waterrat, maar daarom geen strandliefhebber? Neem een plons in het water van het zwembad Sportoase Duinenwater of neem een kijkje op Lakeside Paradise; een kabelbaan op een rustig gelegen locatie in Knokke-Heist. Het biedt een scala aan watersportfaciliteiten, een restaurant, een eigen strand en een kinderspeelplaats. 

Evenementen

Muziekfestivals, een energieke sfeer en een onophoudelijk aangepast uitgaansaanbod maken van deze locatie tot een bijzondere levendige badplaats. Een paar voorbeelden: Het jaarlijkse, gratis, rock-en popfestival Kneistival, het knetterende vuurwerkfestival en de zo gezellige folkloremarkten tijdens de zomermaanden.

Kunst en musea

Knokke-Heist heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht uitgeoefend op artiesten, architecten, beeldhouwers en schilders. Knokke-Heist investeert in kunst. Op de meest onverwachte locaties tref je kunst aan. Een troef in cultuurbeleving is ongetwijfeld het Cultuurcentrum van Knokke-Heist; Scharpoord. Het programma biedt een breed spectrum van podiumkunsten tot beeldende kunsten, van artistieke workshop tot openluchtanimatie.

Nuttige links: 

www.lakesideparadise.be 
www.sportoase.be/nl/duinenwater
http://cultuur.knokke-heist.be/

NOTICE
Error : Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE
File : /var/www/vhosts/hotelterduinen.be/php/config.php
Line : 143