Bel ons: 050 51 11 17
Restaurant

Restaurant

In 2011 is mijn kook avontuur begonnen door mijn deelname aan "Keuken van de meester" waar ik op de eerste plaats eindigde.
Zo ben ik in de horeca wereld terecht gekomen en heb ik mijn eerste 2 jaar in het Hof van Cleve door gebracht.
Onder leiding van Peter Goossens en Michael Vrijmoed  leerde ik inzicht krijgen in de werking van een keuken.
In 2013 ben ik Michael gevolgd naar restaurant "Vrijmoed" waar ik een jaar heb meegedraaid.
In 2014 ben ik overgestapt naar "Atelier Ducheyne" om meer mijn weg te vinden in de 'home cook' wereld onder leiding van Niek Ducheyne.
Op 20 april 2015 veranderde mijn wereld toen ik mijn papa verloor, die op dat moment chef en eigenaar was van hotel-restuarant Ter Duinen.
Ik heb onmiddellijk de beslissing genomen om het levenswerk van mijn ouders verder te zetten.
Nu ben ik chef in de keuken en probeer ik met alle informatie die ik al heb mee gekregen in mijn leven dagelijks seizoensgebonden en pure gerechten klaar te maken.
Eveneens breng ik evolutie in mijn gerechten en bouwen we zo aan een gastronomische toekomst.
Samen met mijn team ontvang ik u woensdag-, donderdag, vrijdag-, zaterdagavond vanaf 19 uur, zondagmiddag vanaf 12 uur               

Zondagavond, maandag en dinsdag GESLOTEN.

 

VANAF  MAANDAG 8 JANUARI 2018 TOT EN MET VRIJDAG 26 JANUARI 2018  VERLOF

 

 

www.hofvancleve.be
www.vrijmoed.be
www.niek-ducheyne.be

Voorgerechten

  • Huisgemaakte Tapas

    Klassiekers van het huis

    Voorgerechten van de chef

Hoofdgerechten

  • Tajines

    Tajine lam / couscous / groenten van de tuin               28,00 €

    Tajine Gamba / venkel / tomaat                                                    26,00 €

    Tajine kip / quinoa / paprika / rode ajuin / feta                          25,00 €

    Visgerechten

    Vleesgerechten

      

    Menu  "La Guera" 

    Pieterman - schorseneer - zure room - dashi

    Sint-Jacobsvrucht - grondwitloof - girolles - spinazie

    Fazant - veenbessen - pastinaak - spruit

    Peer - praliné - karamel

    Mandarijn - Napoleon - citrus

    69,00 € per persoon  + wijnselectie 33,00 € per persoon

    WOENSDAG EN DONDERDAG

    Tapas & Entrecôte :  40,00 € per persoon

    Zondagmiddag - Lunch 32,00 € per persoon

     

                           

Eindejaarsperiode

Kerstmenu 2017

Wervelwind van de chef

Kreeft - courgettemarmelade - zure room

Ganzelever - pijpajuin - rode biet - caprite

Hertekalf - pompoen - veenbessen - champignon

of

Rog - bloemkool - mousseline - kappers

Praliné - karamel - peer

Koffie

Prijs:  70,00 € per persoon - 90,00 € per persoon inclusief aangepaste wijnen

Oudejaarsmenu 2017

Wervelwind van de chef

Kreeft - courgette - zure room

Rog - bloemkool - prei

Hertekalf - pompoen - veenbessen - champignon

Mandarijn

Koffie

Champagne

Prijs: 140,00 € per persoon inclusief aangepaste wijnen en champagne

Reserveren

Openingsuren

maandag en dinsdag                                  gesloten
woensdag tem zaterdag                             19u - 24u
zondag                                                     12u - 16u

Ik wens inlichtingen voor een reservatie in de volgende periode

Persoonlijke gegevens

    • velden met een * zijn verplicht
NOTICE
Error : Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE
File : /var/www/vhosts/hotelterduinen.be/php/config.php
Line : 143